Elke maandag direct na school tot 17.00uur in de ‘Oude Bibliotheek’ aan de Europalaan in Dilsen (eetzaal SBS, witte gebouw links naar Humaniora); K!DZ
Voor alle basisschool scholieren (1e t/m 6e leerjaar)

Tijdens de schoolvakantie is er GEEN repetitie!

Instappen kan weer bij aanvang van het nieuwe schooljaar. Neem vriendjes en vriendinnetjes mee en kom eens kijken hoe het is om bij een super gezellig koor te zingen en swingen!!

De kinderen van de basisschool in Dilsen wandelen meestal met vriendjes en vriendinnetjes of ouders naar de repetitie. Denk aan je fiets als je deze bij je hebt, je kunt die stallen voor het gebouw aan de Europalaan. Kinderen uit andere scholen komen op eigen gelegenheid of carpoolend naar de ‘Oude Bibliotheek’.

De kinderen komen gelijk uit school naar het repetitielokaal, ze mogen natuurlijk eerst nog iets eten en drinken in de repetitiezaal. De repetitie zal dan om 15.45u beginnen. Tijdens de repetitie is er nog een korte drink/kwebbel pauze.

Elke repetitie begint met inzingen, stemvorming en bewegingspelletjes, daarna worden nieuwe liedjes ingestudeerd en ‘oude’ nummers herhaald. Soms biedt een liedje de mogelijkheid voor kinderen om solo te zingen. De solo’s worden verdeeld onder de kinderen die graag solo willen zingen.